Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogy lehet, hogy nem voltam...

Hogy lehet, hogy nem voltam még covidos?

Figyelt kérdés

Helóka!

(Mielőtt bárki belém kötne, nem vagyok se összeesküvés hívő, se vakcina ellenes se semmi ilyesmi pusztán kívancsiságból teszem fel a kérdésem.)

Szóval..amióta itt van ez a koronavírus azóta egyszer sem kaptam el, pedig egy nagy gyárban dolgozom, napi szinten buszozok, boltba megyek, szórakozni járok stb. A maszkot csak akkor és ott hordom, ahol kötelező. Nem vagyok beoltva sem. Nem tartom a távolságot senkitől sem. Ugyan úgy élem a kis életem, mint a korona előtt. Az elejétől kezdve vannak a munkahelyen tesztelések, kötelezően. Mindig negatív lettem. Hogy a fenébe nem kaptam még el? Más is van így ezzel?

2021. nov. 7. 22:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Dettó. Pedig rengeteg pozitívval is találkoztam, rokonomat 2 hétig ápoltam, kollégáim közül sokan betegen jártak be dolgozni. Semmi. Szerintem vagyunk azért olyanok sokan, akik alapból immúnisak.
2021. nov. 11. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!