Hogy lehet, hogy nem voltam még covidos?
Figyelt kérdés
Helóka!
(Mielőtt bárki belém kötne, nem vagyok se összeesküvés hívő, se vakcina ellenes se semmi ilyesmi pusztán kívancsiságból teszem fel a kérdésem.)
Szóval..amióta itt van ez a koronavírus azóta egyszer sem kaptam el, pedig egy nagy gyárban dolgozom, napi szinten buszozok, boltba megyek, szórakozni járok stb. A maszkot csak akkor és ott hordom, ahol kötelező. Nem vagyok beoltva sem. Nem tartom a távolságot senkitől sem. Ugyan úgy élem a kis életem, mint a korona előtt. Az elejétől kezdve vannak a munkahelyen tesztelések, kötelezően. Mindig negatív lettem. Hogy a fenébe nem kaptam még el? Más is van így ezzel?
2021. nov. 7. 22:28
A kérdező szavazást indított:
Én sem kaptam még el a vírust egyszer sem
Én már elkaptam a vírust egyszer vagy többször is
36 szavazat
1/11 anonim válasza:
Én sem, azóta 5 tesztem is volt a legutóbbi múlthéten.Pedig napi szinten használok bkv-t
2/11 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, bár nekem van két oltásom. És eddig a családbol se kapta el senki, pedig mindenki jön megy, emberek között mozog.
3/11 anonim válasza:
Szerencsés vagy, vagy pedig elkaptad csak nem volt tüneted.
4/11 anonim válasza:
Bocsi,most látom, hogy rendszeresen volt tesztelésed. Hát, akkor csak szerencsés vagy. :)
5/11 anonim válasza:
Én se voltam. Erős az immunrendszerünk. Meg lehet hogy az ortodox templomban iszogatom a szenteltvizet és Isten azáltal is megóv. Mert Iszen nem személy aligátor hogy reformátust nem véd meg vagy ilyesmi az ortodox szentelmeny által. Ott a csap a templomban és én nem vagyok szivbakos 2 pohár vizet is meginni. Na volt betegek kenete és még a másik , a nagy Szenteltvizbolis hazavittem (mellettem van az ortodox templom) két kispoharral. És azokat a betegeknek tették mert mondom hogy minden hónap első vasárnapján betegek kenete
6/11 anonim válasza:
A vírusok ilyenek. Nem mindenki kapja el egy háztartáson belül sem.
7/11 anonim válasza:
Én sem értem ezt. Én és a kisebbik lányom tavaly novemberben és idén októberben is pozitív tesztet produkáltunk. Férjem és a nagyobbik lányom nem kapta el egyszer sem. Pedig közös háztartásban élünk, együtt megyünk és mentünk mindenhova.
8/11 anonim válasza:
Családunkban 2 fiatal is így volt eddig, de most mindketten elkapták, szerencsére 1 hét alatt rendbejöttek.
9/11 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok, mint te, a utóbbi két évben minden lehetőséget megadtam a szervezetemnek, hogy elkapja, de csak nem sikerül. Eleve nem vagyok beteges alkat, náthás sem voltam már vagy 5-6 éve.
10/11 anonim válasza:
Én se voltam évekig.
Aztán lett egy ovis unokaöcsém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!