Beoltsam magam a COVID ellen? 17/f
Ezt neked kell eldönteni. Sem le, sem rábeszélni nem tudnálak és nem is akarnálak.
De számolj azzal, hogy ennek NEM lesz vége.
Másfêl éve megy ez a cirkusz, és már a 3. oltást erőltetik az emberekre, 4.- ről dumálnak, zsarolnak, kényszerítenek egyre pofátlanabb módon stb stb. Volt az eredeti, majd a brit, aztán az amit most deltának neveznek. Azóta Már újabb mutánsról hallani ami durvább mint a delta, és újabbak fognak jönni. Újabb hullámok, újabb korlátozások, bezárasok, újabb oltasok.
jól gondold meg, hogy akarsz e évente 2x- 3x oltásra járogatni a jövőben évekig.
Én egyet se kértem, nem is fogok, részben ez is az oka. Sejtettem, hogy ennek nem lesz vége azzal, hogy az ember kap 2 oltást és ennyi, visszakapjuk az életünket. Amúgy 2 éve semmiféle betegségem nem volt, 1 kis megfázas sem, pedig járok dolgozni , mar amikor nem veszik el a munkám a korlátozások, találkozom a családommal, ismerősökkel, tömegközlekedek stb, és soha nem volt semmi bajom.
A legújabb hírek arról szólnak, hogy aki fél éve kapott oltást az már oltatlannak szamít. Ebből nem tudom mi igaz.
Nagyon gondold meg mit vállalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!