Beoltsam magam a COVID ellen? 17/f
Magadat nem tudod XD
Jó vicceltem de komolyra fordítva teljesen felesleges de te döntésed
Igen.
Ha leírom, hogy miért ez a véleményem akkor beoltatod magad, vagy te eldöntötted előre, hogy nem és csak provokálni próbálsz?
Idióta barom :D 17 évesen mi a fsznak oltassa magát? Azzal a kotyvalék szarral. Ugyanúgy meghalnak az oltottak is, semmi értelme. Sok ember akit oltottak és előtte egészséges volt, az oltások után lett gyenge, tápos.
De oltsd be magad aztán jöhet a 3. 4. 5. 6. 7. Oltás, mert az lesz. Agyon hypeolt az egész téma, a politikusok meg röhögnek a sok emberen, hogy úgy ugrálnak az emberek, ahogy ők fütyülnek, ellentmondásba ütköző szövegeket mondanak-olvasnak napról napra hétről hétre.
Nem kell az a trágyalé senkinek sem úgy igazából csak sokan rá lettek dumálva erről van szó.
Abból indulnak ki hogy nekik nem lett semmi bajuk tőle ezt értem csak azt nem értik meg hogy ha placebót kapnak persze hogy nem lesz semmi bajuk de mikor mennek a következőért nem olyan biztos hogy ekkora szerencséjük lesz de ne legyen igazam azt kívánom!Itt is nézd meg kérdező mennyi oltott panasz van oltás után és úgy döntsd el mit szeretnél.
Én nem ajánlanám és ezt tényleg jószándékból mondom
A 11-es válaszolónak teljes mértékben igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!