Alagút szindrómát mivel lehet eredményesen gyógyítani?
" Kértem, hogy olyan válaszoljon, aki tudja mi ez."
Akkor senki nem fog írni, mert senki nem tudja, hogy mi ez. Honnan tudnánk?
Azt latom, hogy neked sejtésed sincs.
Honnan tudod, hogy nem volt olyan, akinek mindkét kezén volt már?
A lottószámokat nem küldenéd el esetleg?
Persze hogy nincs fogalmam róla, ezért írtam le a saját, és az unokaöcsém példáját.
De, hogy ilyen hozzá állással nem kapsz normális választ, az tuti.
Én tudom mi az! Mindkét könyökömön megállapították néhány éve az alagút szindrómát.
Azt mondták, hogy az izmok sorvadnak a könyökömnél és attól becsípődnek az idegek, ezért zsibbad a kezem és néha fáj a könyököm.
Azt is mondták, hogy ez nagyon gyakori az autoimmun pajzsmirigy (Hashimoto) betegeknél és nekem pontosan ez a betegségem van.
Eléggé megijesztettek azzal, hogy ezt nem lehet visszacsinálni, mert az izmok már elsorvadtak és csak a műtét segít. Ajánlottak is azonnal egy sebész orvost és kérdés nélkül foglaltak nekem hozzá időpontot. Ez az országos gerinc klinikán volt.
Szerencsére, nem mentem el hozzá! Megnéztem ugyanis Interneten a véleményeket róla. Nagyon sokan panaszkodtak, hogy gyakran nem sikerülnek a műtétjei, de ezért semmilyen felelősséget nem vállal. Pénzt viszont kér a műtétekért, zsebre, előre...
Ezután elmentem egy neurológus doktornőhöz és ő azt mondta, hogy a helyemben inkább nem menne műtétre, mert ezek a műtétek gyakran nem sikerülnek jól.
Kérdeztem, hogy akkor mit csináljak, mert egyre jobban zsibbadnak a kezeim? És fájt is a könyököm.
Azt mondta, hogy csináljak egy 5-6 hónapos Milgamma kúrát. Vegyek be minden nap 3 kapszulát.
Ezt csináltam és 1-2 hónap után már éreztem is a javulást, amikor befejeztem a kapszulák szedését 6 hónap után, tünetmentes lettem!
Nem kellett műteni!
Ennek már 5-6 éve és csak most kezdtem újra érezni fájdalmat és zsibbadást és ismét elkezdtem szedni a Milgammát. Remélem, hogy most is segít!
Ami az autoimmun betegségeket illeti, nálam a pajzsmirigy betegség okozta, de azt hallottam, hogy többféle autoimmun betegség okozhatja. Ezért ezt meg kell kérdezni egy szakembertől. Ha rendes az orvos, el fog küldeni vizsgálatokra.
A kérdezőnek jobbulást kívánok! Megkereshet privát üzenetben is.
A többieknek pedig azt üzenem, hogy ha nem tudják a választ, lapozzanak tovább, ne szívassák mindenféle bunkó beszólással a normális embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!