Mi lesz a következménye, ha a reprodukciós ráta továbbra is 1.92 körül marad?
2021. okt. 29. 18:33
2/8 anonim válasza:
Elöregszik és fogy a társadalom.
3/8 anonim válasza:
#1, #2, nem mondtatok butaságot, de nem lett volna baj, ha rákattintotok a linkre..
4/8 Ékezetes billetyűzet válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Egyedül azért tartom aggasztónak, mivel 20 éves létemre 3 oltás után elkaptam szeptember végén és teljesen földhöz vágott, még a mai napig nem álltam teljesen helyre. Nagyszülőimet is teljesen megviselte, 40 fokos lázzal kellett kihívni hozzá a mentőket, szerencsére otthon eltudták látni és nem kellett infúzió, de ők teljesen egészséges fizikailag aktív emberek, bele se merek gondolni, ha így másfél hétig remegve tudta elvenni a vizet és többszőr sírt, mi lett volna ha van valamilyen betegsége
2021. okt. 29. 19:15
6/8 anonim válasza:
#3 Hát ezt benyaltam :D
Mi lesz hát egyre több beteg lesz. Ameddig 1 fölött van. Jön a hideg romlanak a számok. Birka menet sokat segített lesz az hamar 2 felett is Magyarországon...
#5 Kérdés melyik oltást kaptad?
7/8 anonim válasza:
#6 több beteg -> több halott -> csökken a népesség :)
8/8 anonim válasza:
Illetve több beteg -> betelnek a covid osztályok -> máshonnan veszik el a humán erőforrást. Kíváncsi leszek ki fogja megszúrni többek között a császáros kismamákat mert hogy anesztes nem lesz elég, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!