20 évesen alapbetegsèg nélkül mennyi esèlyem van túlélni a covidot ?
Sajnos elkaptam :( mennyi esélyem van felépülni?
Elég rosszul vagyok :(
Nem írtad, hogy be vagy-e oltva,
avagy a vírust tagadók táborát erősítetted?!
EDDIG!!
Nem unalmas még ez a vírustagadó duma? Én nem vagyok vírustagadó, csak leszarom kb. azt ha elkapok egy vírust, majd jobban leszek. Ha meg véletlen nem? Akkor így jártam... nem fogok attól rettegni meg fosni. Élek, jövök, megyek és voltam én is koronás. Semmi durva nem volt benne, még ha pár napig mosottszar érzése van az embernek, az minden ilyen náthavírusnál jellemző. Nem vagyok beoltva és nem is leszek soha ezekkel a mérgekkel!
A hülyeség nem betegség, csak rém kellemetlen tud lenni ha normálisok közé kerülsz majd egyszer.
Nyugi túléled!
Ráadásul ha okos voltál és beoltattad magadat akkor nem csak, hogy túléled, de nem maradnak vissza a szokásos és nehezen kikezelhető szövődmények sem.
Ne beszélj hülyeséget, jól tudjuk, hogy oltottak is meg tudnak betegedni elég durván. Kisebb eséllyel ugyan, de nem kizárt.
99,99% körülbelül.
Nem egy kellemes betegség, az tény. De attól ne félj hogy meghalsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!