Bevehetek pulzus csokkentot?
Anno irtak nekem ki pulzuscsokkentot mert parszor felment magasra, valoszjnu a stressztol mert bajt nem talaltak. Egy darabig szedtem egy fel szemet de mostanaban nem igazan, mert altalaban rendben volt.
Na most elkezdtem tegnap ota nagyon kohogni (száraz), folyik az orrom, a pulzusom is ilyen 100 korul van.
Mar vettem be egy nagyon picit reggel, fel vernyomascsokkentot mert azt is szedek, kohoges csillapito is van bennem.
Erdemes bevenni meg egy keves pulzus csokkentot vagy nem celszeru foglalkozni vele?
Elsosorban magas pulzusra irta fel a haziorvos, 80-asra.
Majd a kardiologus javasolta hogy felesleges szedni.
Aztan volt ugye hogy felment ok nelkul ilyen 130-ra, de mint kiderult semmi szervi bajom nincsen, ugyhogy valoszinu panikroham lehetett habar ezt a doki nem mondta.
Majd ezesetben javasolta hogy szedjem ha magas.
Ha alapjaraton nem magas akkor meg minek?
A vernyomasom meg igazabol ingadozo volt. Parszor magas volt, de a napi atlag tokeletes. Ezert kell szedjek 2,5mg-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!