Csak ezért megérné beoltani magam?
Bálvány Béláért mindent!
De komolyan, itt van a negyedik hullám, nem csak ezért érdemes beoltani magad.
Semmi bajod nem lesz tőle. Max az átlagos mellékhatások amik bármilyen egyéb oltás után felléphet(gyermekbénulás, hpv,...). Láz, hidegrázás, gyengeség. Két nap és semmi bajod.
Én is egy rendezvény miatt oltattam be magam. Nem bántam meg, nem foglalkozok vele.
Antitest vizsgálati eredménnyel is jogosult lehetsz a koronavírus elleni védettségi igazolásra
A kormányrendelet értelmében háromféle módon lehet igazolni a koronavírus elleni védettséget: ha valaki megkapta a védőoltást, vagy igazoltan átesett a koronavírus-fertőzésen, illetve, ha valaki vélhetően átesett a fertőzésen, de nem tudott erről, vagy nem készült erről teszt és utólag elvégzett ellenanyag-vizsgálat igazolja a fertőzésen való átesését is.
A koncert jövő júniusban lesz, tehát vagy 2022 januárja után kell elkapni a fertőzést a kérdezőnek, vagy még 2022 márciusában is rendelkeznie kell antitestekkel.
Az oltások ezzel szemben számos előnnyel bírnak:
-nem véletlen kérdése, hogy elkapod-e
-nem kell átesned egy potenciálisan igen kellemetlen betegségen
-(egyelőre) nincs rájuk időkorlát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!