Mitől lehet hogy felment 25-re a vércukrom?
Szedd össze magad, amíg tudod, csak te segíthetsz magadon senki más!
Ilyen magas cukorértékkel könnyel elgombásodhatsz, tönkre mehet a látásod, ha tartósan magas, be is kómázhatsz...
Iktasd ki az étrendedből teljesen a húsokat, zsírban/olajban sült dolgokat, mindent, amiben cukor, liszt van, krumpli, rizs - ezeket mind kerüld!
Főleg zöldségeket fogyassz, azok nem viszik fel a cukrodat, gyümölcsöt is inkább csak mértékkel. Gondolom nem kevés felesleg van rajtad, közhely de igaz, fogyj le és akkor a cukorszinted is rendeződni fog.
Minden étkezés után menj el félórát sétálni, a testmozgás önmagában leviszi a megemelkedett cukorszintet. Fogyassz króm tartalmú kajákat naponta (pl. zöldborsó, földimogyoró), mert a krómhiány is okoz inzulinrezisztenciát.
Nekem anno ezek segítettek, nekem is volt régen 35-ös szint is, 12 éve. Mondjuk én nagyon elszánt voltam és betartottam ezeket a dolgokat amiket most leírtam és egy hónap alatt rendbe jöttem. Az volt a karácsonyi ajándékom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!