Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Magas a vércukrom , a vérvétel...

Magas a vércukrom , a vérvételnél derült ki. Milyen vércukor mérőt javasoltok ami olcsó, de pontos ?

Figyelt kérdés
Vércukor mérő . Olcsó, de pontos ?
2021. jún. 27. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha fontos az ár, akkor a tesztcsík árát vedd figyelembe. Lehet a gép olcsó, ha a tesztcsík egy vagyon. A gépet egyszer kell megvenni 7-15000 között van, de a tesztcsík mindig kell.
2021. jún. 27. 18:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Kinéztem két készüléket, Accu-Chek Aktiv, és Accu-Chek Performa , melyik a jobb kedves cukorbeteg társak ?
2021. jún. 28. 09:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Adjatok tanácsot , melyiket vegyem meg ?
2021. jún. 28. 09:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok cukorbeteg, csak gond van a cukrommal. Nekem Dcont cukormérőm van.

Én azt tapasztaltam, hogy mérés szempontjából teljesen mindegy, milyet veszel, a tesztcsík, és a lándzsa árát érdemes figyelni. De ott is csak párszáz forintos eltérések vannak többnyire.

Amiben jobban eltérnek: a mentett értékek. Van, amelyik többet, van, amelyik kevesebb értéket tud megjegyezni. Én applikációt használok hozzá, szóval nálam ez nem volt releváns.

2021. jún. 28. 09:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Nagyon tanácstalan vagyok, mert sok fajta van. Ezt a kettőt találtam ami olcsó , és pontosan mér azt írja a neten.
2021. jún. 28. 10:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Minden tanácsot szivesen veszek, mert én sajnos nem értek hozzá !
2021. jún. 28. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Én voltam az első válaszoló, én írtam hogy a teszt csíkok árát vedd figyelembe. Szerintem menj el egy gyógyszertárba. Ott nem árulnak olyan gépet, ami rosszul mér, és elmondják neked a gép illetve a teszt csíkok árát is. Én nem néhány 100 ft-os különbséget tapasztaltam a teszt csíkok ára között, hanem akár 3-4000 ft-nyi különbséget is.

Ráadásul minden modellhez más teszt csík kell, és én jártam már úgy, hogy adott géphez megszünt a teszt csíkok gyártása, emiatt új gépet kellett vennem. A gyógyszertáros azt is meg tudja mondani, melyik gép az újabb típus, amit várhatóan nem szüntetnek meg néhány hónap múlva. Lehet, amit te kinéztél az interneten, és olvastál róluk, azok már régi gyártmányok, nem tudom, de lehet.

Vércukormérőt nem úgy vesz az ember, mint vérnyomásmérőt. A vércukormérőknél a gép egyszeri költség, és nem árulnak rosszul mérőt, a teszt csíkok ára viszont erősen különbözik, és azt folyamatosan venned kell. Tudtommal 3700 körül van a legolcsóbb 50 db-os teszt csík. Ha napi 3x kell mérned cukrot, akkor az 50 db két hét alatt elfogy. De 7000-ért is van teszt csík. Nagyon nem mindegy, hogy kéthetente 3700 ft-ot vagy 7000 ft-ot fizetsz ki.

2021. jún. 28. 12:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat mindenkinek !
2021. jún. 28. 13:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!