Kiderult h egyik ismerősöm covidos lett. Beszéltem vele 5napja de szabad levegőn. Elkaphattam tőle? Ha igen mikor jönne a tünet?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 03:20
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon izgulok...
2021. okt. 4. 10:01
3/8 A kérdező kommentje:
Úgy érzem fáj a torkom.. Félek
2021. okt. 6. 23:50
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom magam tesztelni vhogy?
2021. okt. 6. 23:51
6/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Egy sima influenza, annyi különbséggel, hogy kicsit tovább tart a kilábalás belőle. Én is benne voltam egy évvel ezelőtt és kb. 3 hét alatt átment rajtam. Egy hétig volt enyhe hőemelkedésem és nem éreztem szagokat meg ízeket. A tüdőmnek semmi baja nem lett, mint egy nátha esetén, kb.annyi. Orvos nem látott és nem vettem fel vak-cinát sem, azért köszönöm jól vagyok!...ja és 66 éves vagyok!...azért lázcsillapító legyen otthon és sok- sok gyümit egyél, na meg:"no para" (lényeges!!!)... :D
7/8 anonim válasza:
szánalmas mennyire meg tud rémíteni embereket a média
8/8 A kérdező kommentje:
Igen. Teszteltek. Negatív vagyok. Azóta nincs tünet 😁😁😁
2021. okt. 15. 04:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!