Nyakamban érzek egy duzzanatot, érdemes házi orvossal megnézetni?
Hát nekem is van a nyakam kb. Közepén jobb oldalt a verőeren egy borsónyi lapos csomó. Mozgatható, de kb. Akkora, hogy az ujjammal letudom fedni. Engem rettentően idegesít. Voltam vele f-o-g-ten úgy jutottam el, hogy nekem bal oldalt fájt nagyon a fejem, és csak is ott, de ez nekem az oltás után kezdődött sajnos.:( vagyis a fejfájás.
F-o-g-ten elég komolyan vették és agy ct-re küldtek... meg mellékorrüreg rtg-re, meg ultrahangra.
Végül mivel minden rendben volt és nem mutattak a képalkotók eltérést biopsziát szeretett volna venni, mert 3 hónapja már ott van. Végül nem vettek. Mert elmúlt a fejfájás és azt mondták, ha nem fáj és nem nő tovább akkor nem kell vele foglalkozni csak figyelgetni kell.
Hát én mindennap figyelgetem és idegesítő ez a figyelgetés, jó lenne, ha nem lenne ott, de ez van:(
Neked mozgatható? Kerek? Puha? Kb. Mekkora?
Szerinten menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!