Csomók a nyakban, a mellben ,a hónaljban a combtőben! Melyik orvos foglalkozik ezekkel a problémákkal?
#12: Miért vagy benne ennyire biztos? Miért nem jó, ha megmutatja valakinek, aki kizárja a mellrákot?
Korábban írtam, daganatos vagyok, csontvelődaganat. És bizony a háziorvos először porckorongsérvként kezelte a hátfájásomat. Mert ugyebár általában attól fáj. Törnie kellett hozzá a csigolyának, hogy kiderüljön, mégsem az. A kezelésem során sok daganatos beteggel találkozok. És sok olyan esetet hallottam, amikor a háziorvos nem zárja ki a komolyabb bajt, hanem rögtön arra kezel, ami a gyakoribb, ami a megszokott. Aztán jött a bumm. Van, hogy későn. Bocs, hogy ennyire makacs vagyok, de nemrég temettük el a 46 éves, csontáttétes mellrákos barátnőmet.
És igen, a nyirokcsomók duzzanata legtöbbször gyulladás, valóban. De nem minden esetben.
Ha a mellben csomó van, igenis a legrosszabbat ki kell zárni!
Gyorsan, sok jelent meg? Fáj, nő, puha, kemény , mozdítható? Milyen testalkatú vagy? Láz , fogyás ? Egyéb tünet ?
Akár krónikus fertőzés vagy Autoimmun betegség is lehet a háttérben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!