Ez lehet COVID?
Figyelt kérdés
Pár napja megfázásos tüneteket tapasztalok magamon, orrdugulás, hőemelkedés stb, de a legfőbb probléma az hogy szinte egyáltalán nem érzem az ízeket és szagokat, pl mikor üdítőt iszok, csak azt érzem hogy édes, de ha nem tudnám mi az, akkor beazonosítani se tudnám. Már beszéltem a házi orvossal, ő elrendelte a tesztelést csak nem tudom mikor fognak keresni.2021. okt. 1. 18:36
1/3 anonim válasza:
Ugyanezzel a tünetegyüttessel robogott át rajtam a nátha, a covid tesztem negatív lett.
2/3 anonim válasza:
a nátha egy részét is koronavírusok okozzák.
3/3 anonim válasza:
Mivel bármi lehet covid, ezért ez is. Olyan nincs, hogy valaki biztos nem covidos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!