Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet a szívritmuszavar...

Mitől lehet a szívritmuszavar ,ha minden jó?

Figyelt kérdés

Mitől lehet a szívritmuszavar ,ha minden jó? ugyan is több szív orvosnál jártam és mindegyik azt mondta ennél egészségesebb nem is lehetne! valamelyik majdnem 2 órát vizsgálta!

Szokott olyan lenni hogy érzem a nagyobb dobbanásokat vagy mint ha ki hagyna egy verést!

És valamikor gyorsabban elmúlik valamikor több ideig tart akár majdnem 1 órán át is érzem!

Ilyenkor fel alá mászkálók !

Tegnapi napon is megtörtén akkor is hosszabb ideig tartott ugyan úgy mászkáltam minden hová meg csokit ettem és utána elmúlt !

Ez mitől lehet ?

2021. szept. 29. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Örökölhető, pl.

Környezeti hatások. pl Magasfeszültség közelében lax.

Nem hiszem hogy ritmuzavar lenne, mert az folyamatosan mellé üt.

Nekem is van néha főleg ha vitaminhiányom van. Nem tudom megmondani melyik... Ilyenkor multivitamin eszem és elhagyom a csokit, kv-t mindent.

Idegesség stress is elő tudja hozni.

2021. szept. 29. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Olyan nekem is van, hogy beüt egy nagyot mintha kiakadt volna.. ez részben természetes jelenség is felnőtteknél, extrasystole. Kiváltó okát sokszor nem tudni, de gyakran összefüggésben állhat az agy vegetatív idegrendszerének szimpatikus és paraszimpatikus ágának felborulásával, izgalmával, labilitásával. Ideges embereknél sűrűn előjöhet, de kialvatlanság, kimerültség is okoz ilyen problémákat. Nagyon ritkán epilepszia is okoz ilyet, epilepszia betegeknél.
2021. szept. 29. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, igaz max 1-2 percig, tovább nem. Én nagyon stresszes vagyok, arra fogom, mert régebben nem annyira volt hasonló bajom. Engem is vizsgáltak, semmit nem találtak, így tényleg csak erre tudok gondolni.
2021. szept. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!