Hasmenéses vírusbetegség esetén mi a véleményetek arról, hogy az illető egy hét otthonlét után még arra hivatkozva nem megy dolgozni, hogy még nagyon gyenge, holott már pár napja nincs is hasmenése?
Figyelt kérdés
Nem írnám le melyik szereplője vagyok a történetnek, a beteg, vagy a munkatársa a betegnek, hogy ne befolyásoljam a válaszokat...2021. szept. 28. 07:36
1/5 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy nem jön szétfertőzni mindenkit, mint ahogy manapság dívik
2/5 anonim válasza:
Még simán fertőzhet ilyenkor, én még örülnék is, ha otthon marad. Bár az én véleményem nem biztos, hogy releváns, mert emetofóbiám van, és ezeket a hasmenős-hányós vírusokat beteges módon kerülöm, ahogy csak lehet.
3/5 anonim válasza:
Mit kéne gondolni?
Én sem mennék úgy dolgozni és sosem mentem addig amíg nem voltam jól.
4/5 anonim válasza:
Ha végigfsta a hetet, nem csoda,ha le van gyengülve. Inkább maradjon otthon még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!