A rák elengethetetlen velejárója a vérzés, vérek széklet?
Figyelt kérdés
Tehát ha ilyen tünet nincs, a bélrák ki van zárva?2021. szept. 23. 16:11
11/18 A kérdező kommentje:
#9 Allergiák, étel érzékenység, gyomorégés, meg hogy ne unatkozzon az ember, aranyér. Engem is csak le kellett volna rúgni a Taigetosról.
2021. szept. 23. 17:14
12/18 anonim válasza:
#10 Sz@r kérdésre sz@r választ lehet adni. Bár a f@szom tudja ha tovább olvastad volna hasznos is lehetett volna. Nyavalygás még mindig fontosabb...
13/18 anonim válasza:
Nyugodj meg kérdező, családi előzményeid ismeretében ,és egyébként is megértem az aggodalmad , az én apám szívbeteg volt , én ettől félek én is megkaptam már itt. Azt mondom neked , egy nem annyira kellemes ,de kibirható vég és vastagbél tükrözés mindent tisztáz , és hosszú ideig nem is kell újra elvégezni.
14/18 anonim válasza:
Jó, akkor rákos vagy. (Hátha így felpontozod a választ)
Amúgy szerinted egy egészségügyi szakember egy hülye netes kérdésből tud diagnosztizálni?
Nem gondolod, hogy akkor az onkológusok helyett már rég mobilappok végeznék a munkát?
A stílusodhoz meg csak gratulálni tudok.
15/18 anonim válasza:
Apád milyen rákban halt meg? Előzmény, áttét, végkifejlet?
17/18 A kérdező kommentje:
Empátia? Ezekben? Mind mocsok.
(Két kivétellel persze.)
2021. szept. 23. 20:21
18/18 anonim válasza:
Ja (én vagyok az egyik kiv) tudom. Remélem lesznek hasonló helyzetben és más fog nekik észt osztani. Hihetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!