Nyalkas szèklet, puffadás?
Világ életembe nagyon hasfájós voltam főleg nehezebb teljesebb kajak után, de soha mentem el érzékenységi tesztre és eszek mindent
Mostmae egy jo ideje van nyalkas szekletem vagy amikor megprobalok kakilni egy kis nyalka jön csak ki valamint folyton puffadok, sokszor van székrekedesen is bár nem túl hosszú időre, egyszer volt egy kis vér is de sztem azért mert nagyon eroltettem,
Nagymamamat most diagnosztizáltak vastagbél rákkal így kicsit aggódom (mondjuk a hetekig durván vérzett) nála sok volt a stresszt szerintünk az okozta de 20 alatt nem hiszem higy sok lenne rá az esélyem
Az erőltetéstől lehet vér, enyhe repedés, vagy aranyér miatt.
Nyálkás székletet sok minden okozhat. Krónikus gyulladás, lisztérzékenység (puffadással is jár), fertőzések, különféle bélbetegségek. Ezek a gyakoriak, daganat is okozhatja, de az már nem olyan gyakori, szóval én a helyedben nem arra gondolnék elsősorban.
Mindenképpen érdemes lenne kivizsgáltatni, lehet, egy egyszerű étrendváltás megoldja.
Szia!
Régi kérdés, de kiderült mi okozta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!