Mi tud fájni a farokcsont legalsó részénél?
Pár hete vettem észre, hogy ha előre dőlök hátul van egy kis fájdalmam ott ahol a derekam legalja van, a farokcsont, annak is a legeslegvégénél már majdnem a végbélnyílásnál de attól picit feljebb. Nyomogattam a csontot, de szerintem nem abból jön a fájdalom hanem mintha körülötte az izmokban lenne. (Nem ütöttem be, nem estem el.)
Aztán elkezdett éjszaka az ágyban forgolódáskor is fájni, és most már ha felállok/felemelem a lábam is fájdalmat vált ki.
Sajnos nem otthon vagyok, hétfőn elmegyek vele orvoshoz de az a baj, hogy nagy hipochonderként már teljesen belelovalltam magam, hogy ez valami tumor miatt van. Reszketek, nem tudok enni/aludni... Szeretnék találni valakit akinek volt hasonló fájdalma és kiderült mi okozza.
Sorstársakat keresek, sajnos 2 hónapja szenvedek.
MRI- voltam, most röntgenre várok mert az orvos szerint az MRI farokcsonti problémák kimutatására nem jó... fáj köhögni, tüsszenteni, nevetni.. nem tudok ülni mert utána a felállás olyan kín mintha késből húznának ki. Éjszaka minden mozdulatra felébredek.
Lézerterápiára írtak ki, a reumatológus szerint erre jobb megoldás nincs.
Hát semmi hatása. Mikor a doki megnyomta a farokcsonti részt nem fájt, aztán az utolsó kb 1/5-ét a legeslegvégét a csontnak nyomta meg na ott azt hittem felugrom az asztalról annyira fájt. A lézerterápián és Aflaminon kívül nem tudnak mást adni :(
Ha valaki járt ebben a cipőben valaha és tud megoldást kérem írja meg!! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!