Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi tud fájni a farokcsont...

Mi tud fájni a farokcsont legalsó részénél?

Figyelt kérdés

Pár hete vettem észre, hogy ha előre dőlök hátul van egy kis fájdalmam ott ahol a derekam legalja van, a farokcsont, annak is a legeslegvégénél már majdnem a végbélnyílásnál de attól picit feljebb. Nyomogattam a csontot, de szerintem nem abból jön a fájdalom hanem mintha körülötte az izmokban lenne. (Nem ütöttem be, nem estem el.)

Aztán elkezdett éjszaka az ágyban forgolódáskor is fájni, és most már ha felállok/felemelem a lábam is fájdalmat vált ki.

Sajnos nem otthon vagyok, hétfőn elmegyek vele orvoshoz de az a baj, hogy nagy hipochonderként már teljesen belelovalltam magam, hogy ez valami tumor miatt van. Reszketek, nem tudok enni/aludni... Szeretnék találni valakit akinek volt hasonló fájdalma és kiderült mi okozza.

2021. szept. 23. 09:46
1 2
 11/20 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
"a farokcsont annyira"bent" van, hogy az az üléstől nem gyullad be" Nyugdíj mínusz 5 éves orvos mondta, én meg nem vitattam. Volt utána röntgen. Arra mondta, hogy hajlott a csont és gyulladt.
2021. szept. 23. 11:40
 12/20 mindentudó99 ***** válasza:
Még a röntgen se mutat biztosat. Az mri az igazi. Most vagyok túl egy porckorong sérv műtéten. Kicsit fentebb volt a probléma. Ott nem is fájt a lábamba sugárzott.
2021. szept. 23. 12:55
 13/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok,azóta de múlt el,MRI-n voltam ma várom az eredményét...
2021. okt. 25. 19:52
 14/20 A kérdező kommentje:

Sorstársakat keresek, sajnos 2 hónapja szenvedek.

MRI- voltam, most röntgenre várok mert az orvos szerint az MRI farokcsonti problémák kimutatására nem jó... fáj köhögni, tüsszenteni, nevetni.. nem tudok ülni mert utána a felállás olyan kín mintha késből húznának ki. Éjszaka minden mozdulatra felébredek.

Lézerterápiára írtak ki, a reumatológus szerint erre jobb megoldás nincs.

Hát semmi hatása. Mikor a doki megnyomta a farokcsonti részt nem fájt, aztán az utolsó kb 1/5-ét a legeslegvégét a csontnak nyomta meg na ott azt hittem felugrom az asztalról annyira fájt. A lézerterápián és Aflaminon kívül nem tudnak mást adni :(

Ha valaki járt ebben a cipőben valaha és tud megoldást kérem írja meg!! Köszönöm!

2021. nov. 17. 08:30
 15/20 anonim ***** válasza:
9-es voltam. Én is kínlódok azóta is. Kaptam egy másfajta fájdalomcsillapítót, ami szintén nem ér sokat. El vagyok keseredve. Majd írok, ha esetleg találtam valami megoldást. Csak már az eddig is csekélyke orvosokba vetett bizalmam is kezd elveszni. Kitartás... :/
2021. nov. 18. 06:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Sajnálattal hallom, sajnos csak együttérezni tudok :(
2021. nov. 19. 10:50
 17/20 mindentudó99 ***** válasza:
Sudexát próbálj íratni . Az jó. De ugye csak fàjdalomcsillapításra. A problémát keresni kell tovább.
2021. nov. 19. 18:08
 18/20 mindentudó99 ***** válasza:
Mekem ez az egy gyógyszer segített valamennyire gerincsév műtét után. Már előtte felírhatták volna
2021. nov. 19. 18:09
 19/20 anonim válasza:
Szia! Nekem két éve fáj a farokcsont legvége...hol jobban hol kevésbé. Most épp nagyon. Találtál rá azóta megoldást?
febr. 24. 06:40
 20/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, másfél év után egyszer csak magától elmúlt.. ahogy jött úgy ment máig nem értem.
ápr. 20. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!