Dermoid ciszta (ciszta a farokcsontnál). Műtét nélkül elmúlhat? Ha igen, hogyan?
Sokat olvastam olyan embereket, akik ezen a betegségen átestek. Körülbelül mind nagy fájdalomról számolt be, viszont nálam ez nem így van. Néha megdagad egy kicsit, nagyobb mint, amilyen szokott lenni, akkor általában vér távozik belőle, nyálkás vér.
Akik átestek már ezen mindenki
nagyon büdös vérről/gennyről beszélt, de nálam ezsem jelentkezett. Nincs szaga. 1-2 nap majd elmulik róla a puffadás, és a váladékozás is. . Ezekután nyugodtan tudok ülni, nem érzek sem kellemetlenséget, sem fájdalmat, mintha ott sem lenne.
Tudom, hogy ezt műteni kellene, de én nem érzem szükségesnek, mivel nem annyira súlyos, ha itthoni kezeléstől is elmúlhat, akkor nem kínoznám magamat a műtéttel.
Ha nem múlik el itthoni kezeléstől és továbbra sem súlyosodik az állapot, lehet ennek súlyosabb következménye, hogyha nem műtetem meg? Viszont ha tudtok valami tippet ami nektek otthonra bevált nagyon megköszönném!
Köszönöm a válaszokat.
2.-tól szeretném kérdezni,hogy akkor neked nemis volt műtve? Tehát semmi következménye nem lett?
Nem, mert jobban be fog gyulladni.
Sebészet fel tudja vágni és kinyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!