Ez covid? 10 napra bezártak a semmire.
Tegnap a munkáltató teszteltette a dolgozókat és én is pont akkor voltam műszakban. 13 ember volt náthás, 9 embernek pozitív volt a tesztje, köztük az enyém is. Semmi bajom nincs, egyszerűen picit az orrom el van dugulva néha, és minimálisan érzem a torkom, mintha száraz lenne és néha mintha fája, de alig észrevehető.
Miattam az 5 és 8 éves gyerekeim is karantén alá kerültek, itt vagyunk összezárva 65 m2-en 4-en a páromat is beleértve.
A gyerekek náthásak, tőlük ragadt rám, óvodából, iskolából, mióta elindult benne vannak, de volt már ilyen évkezdés máskor is, de nem művelték ezt, hogy tesztelgetnek és bezárnak a semmire. Felháborító!
Komolyan ez egyáltalán covid, attól mert pozitív a teszt? Kész vicc, mind a 9-en csak náthásak voltunk, semmi baja a többieknek sem. Minden évben van ilyen, nem tudom meddig csinálják még ezt a bohóckodást, mert felháborító!
Ha nagyon beteg lennék megértem, hogy nem járkálok, nem is esne jól, voltam már olyan beteg régen, influenzás, hogy alig bírtam mozdulni, nem még kimenjek. Most meg szinte egészségesen bezárnak. Meddig megy még ez így?
Nem náthás vagy, bár örülök, hogy enyhék a tüneteid. Jó duma ez a "mindentől pozitív lesz a pcr teszt", de naponta tízezreket tesztelnek úgy itthon, hogy csak 100-ból 3 teszt lesz pozitív. Volt már 100-ból 1 is, és 100-ból 20 is (nem meglepő módon pont a tapasztalható megbetegedések számával együtt változott az arány), mielőtt azzal jönnétek, hogy csak minden harmadikat gyártják olyanra, hogy pozitívat mutasson. És mindenki ismer olyanokat, akiket negatívra teszteltek. Szóval hagyjuk ezt.
De ha náthás is lennél, akkor is mi az istennek mennél be vele dolgozni? Biztos vagyok benne, hogy a többiek nem kérik a taknyodat meg a torokfájásodat. Maradj a seggeden pár napot, nem halsz bele. Pihenjél. Rád fér. Tiszta ideg vagy.
Azért döntsd el, hogy nincs semmi bajuk, vagy náthásak és köhögne.
Auzu, hogy te minek nevezed, az mindegy. Mellesleginfluenzával sem kéne bemenni dolgozni és terjeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!