Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez covid? 10 napra bezártak a...

Ez covid? 10 napra bezártak a semmire.

Figyelt kérdés

Tegnap a munkáltató teszteltette a dolgozókat és én is pont akkor voltam műszakban. 13 ember volt náthás, 9 embernek pozitív volt a tesztje, köztük az enyém is. Semmi bajom nincs, egyszerűen picit az orrom el van dugulva néha, és minimálisan érzem a torkom, mintha száraz lenne és néha mintha fája, de alig észrevehető.

Miattam az 5 és 8 éves gyerekeim is karantén alá kerültek, itt vagyunk összezárva 65 m2-en 4-en a páromat is beleértve.

A gyerekek náthásak, tőlük ragadt rám, óvodából, iskolából, mióta elindult benne vannak, de volt már ilyen évkezdés máskor is, de nem művelték ezt, hogy tesztelgetnek és bezárnak a semmire. Felháborító!

Komolyan ez egyáltalán covid, attól mert pozitív a teszt? Kész vicc, mind a 9-en csak náthásak voltunk, semmi baja a többieknek sem. Minden évben van ilyen, nem tudom meddig csinálják még ezt a bohóckodást, mert felháborító!

Ha nagyon beteg lennék megértem, hogy nem járkálok, nem is esne jól, voltam már olyan beteg régen, influenzás, hogy alig bírtam mozdulni, nem még kimenjek. Most meg szinte egészségesen bezárnak. Meddig megy még ez így?

2021. szept. 22. 18:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Nem náthás vagy, bár örülök, hogy enyhék a tüneteid. Jó duma ez a "mindentől pozitív lesz a pcr teszt", de naponta tízezreket tesztelnek úgy itthon, hogy csak 100-ból 3 teszt lesz pozitív. Volt már 100-ból 1 is, és 100-ból 20 is (nem meglepő módon pont a tapasztalható megbetegedések számával együtt változott az arány), mielőtt azzal jönnétek, hogy csak minden harmadikat gyártják olyanra, hogy pozitívat mutasson. És mindenki ismer olyanokat, akiket negatívra teszteltek. Szóval hagyjuk ezt.

De ha náthás is lennél, akkor is mi az istennek mennél be vele dolgozni? Biztos vagyok benne, hogy a többiek nem kérik a taknyodat meg a torokfájásodat. Maradj a seggeden pár napot, nem halsz bele. Pihenjél. Rád fér. Tiszta ideg vagy.

2021. szept. 24. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
Itt nem is azzal van a baj, hogy nem mehetsz dolgozni a pozitív teszt miatt, de ez a karanténosdi, hogy gyerekestül még az utcán sem sétálhatsz 10 napig úgy, hogy sehova máshova nem mész, az már rohadt unalmas, főleg, hogy bárki megkaphatja már az oltást, ha annyira védeni akarja magát. Biztos vagyok benne, hogy sokan pont emiatt nem teszteltetik magukat, mert nem akarnak mondjuk kicsi gyerekkel (vagy anélkül) 50m2-en bezárva lenni 10 nyomorult napig.
2021. szept. 25. 17:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Semmi bajunk, már nem vagyok náthás, többieknek sincs tünete. Még 2 nap és felszabadulunk ebből a börtönből. Rögtön lefutom a napi 5-10 km-emet. Nem is tudom aki azt írta, hogy sportolók nem tudnak visszatérni sportolni.. semmi durvát nem tapasztaltam egy náthán kívül, és igenis náthás vagyok, folyt az orrom, fehér majd sárgás trutyi jött, amit gyömbérrel, fokhagymával, kurkumával és párologtatással kezeltem, infralámpáztam az arcom. Holnapután lesz egy új teszt ha az negatív már mehetek is vissza dolgozni! Alig várom! Van teendő nem kevés és valóban ez az bezártság a gyerekeket is megviselte már... kollegáimnak sincs semmi bajuk, akik pozitívak voltak. Mindegyik náthás, de volt aki köhögött is és köhög még. Én ezt az egészet influenzának nevezem, de ez a covid kész hülyeség... szerintem. Ezt tapasztalom idén másodszor és a környezetemben is, hogy csak a tesztek pozitívak, de általában senki sem beteg, vagy csak náthás, köhög, lázas, de pár nap és mint régen, jól vannak.
2021. szept. 29. 11:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért döntsd el, hogy nincs semmi bajuk, vagy náthásak és köhögne.

Auzu, hogy te minek nevezed, az mindegy. Mellesleginfluenzával sem kéne bemenni dolgozni és terjeszteni.

2021. szept. 29. 18:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Súlyos beteg nincs, köhögés, nátha szerintem az ilyenkor és a téli takonyidőben, természetes. Nyáron is, annál, aki allergiás.
2021. szept. 29. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!