Sötétbarna színű hányás mitől lehet?
Nem volt egész éjszaka semmi bajom (ilyenkor dolgozom otthonról).
Tegnap este 9 óra körül ettem gyrostálat, igaz, azt telibe öntöttem olyan pirított hagymával, amiről kiderült, hogy napok óta ott áll a szekrényben.
A szám íze savanyú és keserű lett utána, meg kis savasságot éreztem. Mióta hánytam, többet böfögök.
Nem voltam rosszul, nem fájt semmim, picit fájt a fejem, mert nagyon álmos voltam már. Végeztem kb. hajnali 5 körül. Megkívántam a chilis csokit, maradt kb. 2 kocka. Erre véletlen a 85%-os csokiból ettem egy kockát, keserű volt, nem is esett jól, de mivel kívántam a chiliset, ezért abból is ettem egy kockát (azaz 2 kocka csoki, nagyobb fajta kocka, a Lindt márkájú). Ittam pár korty kólát, lefeküdtem, maximum 5 perc telt el, mintha valami folyadék akart volna feljönni bennem erős hányingerrel. Felültem, de éreztem, hogy ebből hányás lesz. Mentem ki a fürdőbe és hánytam. Sötétebb volt, mint máskor, amikor bármikor máskor hánytam. Sötét barna... Egyébként hányás előtt vettem be nem sokkal egy Ferulant kapszulát. Ezt már 2 hete szedem kb., eddig nem volt ilyen a kapszula miatt, pl. hányás...
Hányás után egyből jobban is éreztem magam. Viszont rákerestem a neten a színe miatt, azóta kicsit bepánikoltam. Nagyon álmos vagyok, de nem merek elaludni. Most kijöttem a WC-re, mert picit a hasam is ment. A széklet színe normális volt.
Lehet a csoki miatt, hogy nem esett jól, 85%-os volt, a színe is azért volt sötétebb? Vagy a piritott hagyma miatt?
Az utóbbi 1-2 hónapban voltam pont kivizsgálásokon. Júliusban 2 vérvétel, meg 1 vizelet vizsgálat, háziorvos szerint rendben van minden. Voltam kardiológián, pulmonológián, ott is minden oké volt.
A gyomrom egyébként a hányás óta picit "kortyog" (hangja van) meg picit ég.
Nagyon álmos vagyok, de azon gondolkodom, menjek-e orvoshoz. Szerintetek?
26/F
Tudom, hogy régi a kérdés, de jó, ha tudod: a Ferulant okozta. Bármilyen vitamin beszedése előtt érdemes enni, és nem elég 2 kocka csoki. Simán előfordulhat ettől hányás, és pont ilyen hirtelen fajta. A párommal is megtörtént már.
Nyugodtan szedd, csak kaja után vedd be máskor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!