Így is lehet epilepszia?
Szia! Neurológiára menj vissza! Ez nem játék! Ne pánikolj, mert az csak rátesz még, ha idegi probléma. Ne hagyd, hogy lerázzanak a dokik, a tb-s rendelésen kb. mindegyik leráz (bezzeg ha maszekba mennél... undorító), szarnak az emberre, de te kösd az ebet a karóhoz!
Egy tipp: erősítsd fel a tüneteidet, amikor beszámolsz róluk! Ne mondj mást és ne kamuzz (mert azzal vakvágányra viheted a diagnosztát), hanem a meglévőket nagyítsd kicsit fel, hogy komolyabban vegyenek!
Háziorvossal is beszélj!
Amúgy nekem így előre nem epilepszia, csak nem tudták megmagyarázni+leszarták, hogy mi a bajod, az epilepsziát meg könnyű rámondani mindenre, a mostani tüneteid sem tipikusak, de persze ettől még lehet...
(Ápoló vagyok, az első éveimben neurológián dolgoztam.)
Mikor volt az eszméletvesztéssel járó rohamom, előtte már nem jól éreztem magam. Olyan volt, mintha percenként egyre sötétebben láttam volna mindent, egyre sűrvebben kellett pislognom(inger), aztán gyorsan történt. Elkezdett a szemem "kiugrálni" oldalra tehát konkrét kiakadt oldalra, követte a nyakam is, görcsbe voltam.Kiesett a kezemből ami épp benne volt, mert az is remegni kezdett, és eldőltem oldalra. Ennyi amire emlékszem, elveszítettem az eszméletem.
Mire felébredtem már egy rivotril landolt előtte a vállamba, oxigén volt rajtam stb.. Az a tipikus "rángatózás", habos nyálfolyás, minden megvolt
Nem kicsit ijedtem meg, soha nem volt velem ilyen, azóta ezek a kisebb rohamok már lassan minden naposak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!