Miért csak ez az egyetlen ami egy kicsit kikapcsol?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve nem dolgozom , a barátaim külföldön , kb 5 hónapja nagyon erős szorongásom , halálfélelmem van , elhagytam a gyógyszereim mert azoktól is féltem , de visszavettem 3-4 hete , orvostól orvosig jártam , a legelső volt a legrosszabb , nem hallgatott meg , csak a gyógyszereken csodálkozott (kardiológus) , ezért tovább , a,legtöbb helyen hiányzott az empátia , itt a gyakorin sokkal több van szerintem , próbálkoztam keresni pszichológust , de nagy csalódások voltak , nagyon nehezen bírom , napokig ki se mozdulok , csak a gyakori köt le egy kicsit.2021. szept. 12. 07:43
1/1 anonim válasza:
Ki kell tudnod lépni a virtuális világból.Meg az otthonodból is.Mert csak felerősíti a szorongást is, és hajlamos leszel a depresszióra is.Legalább dolgozz,munkába járj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!