Ez lehet Covid?
Kb 4-5 napja elkezdett fájni a torkom, ami tegnapra elmúlt, most az orrom kezdett el folyni, illetve tegnap este hőemelkedésem volt, ma pedig nem érzek ízeket és szagokat sem.
Be vagyok oltva, de tudom hogy el lehet kapni így is a vírust. Különösebb bajom nincs, csak idegesít hogy folyik az orrom. Mennyi idő alatt múlik el?
Teszteld magad szerintem hogy azért csak tudj róla.
Karantént meg nem kapsz.
Lehet az is. Vagy más. Miért nem teszeltetted magad? Hőemelkedéssel, taknyot szórva egyébként sem illik se dolgozni se iskolába menni, ha covid, ha nem. Szépen ki kell pihenni otthon, elősegítve a gyorsabb gyógyulásodat, és megkímélve másokat a kellemetlenségtől hogy elkapják. Tehát így is, úgy is "karantén".
Ha tesztelteted magad, legalább annyival előrébb lennél, hogy a hozzátartozóid (akikkel együtt élsz vagy akikkel találkoztál a betegséged alatt) tudnák, hogy kell-e most óvatoskodniuk, vagy felesleges, és nyugodtan mehetnek ahová akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!