Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elsődlegesen azok kapják el a...

Elsődlegesen azok kapják el a covid-variánst, akik elutasították az oltást, megéri?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 10:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az a két DK-s képviselőt, akik a járvány alatt végig az oltás ellen kampányoltak, már tavasszal eltemették. Covidban hunytak el.
2021. szept. 10. 22:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Név szerint?
2021. szept. 11. 08:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Na megint egy dogmatikus agymosott.
2021. szept. 11. 08:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Téged miért érdekel hogy miért nem? Engem nem zavar hogy te beoltattad magad.
2021. szept. 11. 09:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

10-es... ÉS ezeket mind el is hiszed? Mindent elhiszel amit a média mond? Nem látod át, hogy hülyítik az emberiséget?

Kovid osztályon dolgozó ismerősöm mondta, h rengeteg az oltás károsult, és velük vannak tele az osztályok többnyire.. Másrészt minden halottra kb rá kellett írni, h kovidban halt meg, mert az protokoll. Kell a statisztikához..

Érdekes tőlem még sehol nem kérték ezt a diszkrimináció hülyeség kártyát.. Szabadon jövök-megyek és élem az életemet :)

2021. szept. 11. 10:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Előbb-utóbb kénytelen lesz minden buta ember beoltatni magát.

Vagy azért, mert nem tud dolgozni a szakmájában, vagy azért, mert sok kulturális, szorakozóhelyen kérik a kártyát."

Az elsőre van megoldásom, a második pedig abszolút nem érdekel, úgyhogy egy oltatlan mindenképp marad. És még mennyien.. :)

2021. szept. 11. 10:30
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

De akkor az oltottak is fizessenek, hiszen csak ők mehettek külföldre, ergó ők hozták haza a deltát.

Én, aki a s*ggemen ültem nyáron, nem csavarogtam semerre, nem hoztam haza külföldről semmit.

Az oltás egy hamis biztonságérzetet ad.

2021. szept. 11. 11:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo te ugye csak trollkodsz?
2021. szept. 11. 12:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is megéri, úgy elkaptam az összes variánst, hogy észre sem vettem.
2021. szept. 11. 13:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

27.éve perkálok érte, szóval a kis f.szomat fizettessed ki.

Ott a sok léhűtő,akiket eddig az én pénzemen kezeltek,ennyi hadd férjen már bele nekem is,ha épp ellátásra szorulok.

Az lenne a cél,hogy minél előbb lábra állítsanak,hogy menjek vissza a mátrixba termelni, különben 4-5 közmunkás vagy épp két nyugdíjas járandóságát majd nem én fogom kitermelni.

Millió piás, dohányos, túlsúlyos vagy épp naplopó van, akinek én vagy a hozzám hasonló teszi lehetővé hogy ingyen oltás legyen, mégsem gondoltam arra,hogy milyen klassz lenne,ha két kiló lenne egy oltás, aztán pusztuljon aki nem tudja összerakni a rávalót!

2021. szept. 11. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!