Más is van úgy azzal, hogy amikor emberek közé megy egyszerűen csak fáj és kellemetlen minden?
Figyelt kérdés
Nagyon nyugtalanító, kellemetlen érzés vesz hatalmába, már-már érzelmi fájdalom.
Nem bírom. Ahogy viselkednek, ahogy kommunikálnak, ahogy “pörögnek”, mind olyan kiszámíthatatlan és más mint ami én vagyok. Mintha egy idegen lennék és a kegyelmükre hagyatkozhatnék, hogy megkímélik az életem.
Bocs, ennél jobban nem tudom kifejezni. Az igaz, hogy kamasz koromban sokat támadtak, de hogy felnőtt korban miért érzem magam ennyire kellemetlenül, meg folyamat üss vagy fuss módban vagyok. Az igazság az, hogy rettegek az emberektől.
2021. szept. 7. 19:41
1/2 anonim válasza:
Pszichológushoz kellene fordulnod, mert ez egyáltalán nem normális.
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom elsőhöz, szociális fóbiának nevezik.
Szakember tud segíteni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!