Fizetos most a PCR teszt az orvosi vizsgalatokhoz?
Pl egy fogorvoshoz ha megyek de nem vagyok beoltva, akkor nekem kell kifizetnem (az egyebkent megbizhatatlan) PCR tesztet? Vagy ez csak mutetek eseten kell?
Es ha mar itt tartunk kedves oltas hivok, egy kicsit sem erdekes az, hogy a normalis virologusok szot nem ejtenek a virus veszelyeirol, csak a politikusok, valamint a fidesz altal fizetetett, omsz szóvivo?
Az sem fura hogy el lehetetlenitenek ha nem kered az amugy nem kotelezo oltast?
Az sem fura, hogy beleegyezo papirt kell alairnod mielott megkapod az oltast, es vallalnod kell a felelosseget, holott ha valami bajod lesz radhuzzak hogy hat de te akartad az oltast mert alairtad.
Te is a virus miatt oltattad be magad, vagy azért hogy élhess?
Miert kell 3-4. adag?
Ha atesek a viruson van ellenanyagom es a szervezetem a kovetkezo alkalommal siman legyuri a virust.
Ja es ezek a mutaciokrol: koronavirus mar tobb tiz eve letezik, es ez a virus nem tud ugy mutalodni hogy minden masodik embert megoljon.
Mi a velemenyetek?
Es ez rendben van?
Nem jogserto?
"Minek az oltas?"
Nem kötelező az oltás. Kártya kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!