Miért nem javul a tüszős mandulagyulladásom 7 nap elteltével?
Hello,tüszős mandulagyulladásom van hétfő óta,39.1-el jöttem haza munkából,másnap orvos.nyilvánvaló a diagnózis,kaptam curam duo-t (napi 2x).+ mellé gyulladáscsökkentő .ma vasárnap van eltelt 6 nap,a reggeli curam duo után már csak 3 db maradt;és SEMMI JAVULÁS.A nyaki nyirokcsomóim mint 2 szilva.
7 nap konstans láz,38.3-4 és 39 között.Mi a baj? Miért nem hat az antibiotikum?
amiket próbáltam de semmit nem ér : sós vizes gargalizálás,kamilla tea
mit lehet tenni?
Beleorulok, egy vödörrel a kezemben ülök és köpöm ki a nyálam.
Ugyanez volt nálam is percenként jártam ki a fürdőbe köpködni a mosdóba.Kegyetlen...Nekem Flector segített pár órára elzsibbasztott annyira hogy egyáltalán el tudjak aludni.Mákom volt hogy nem lett kórház belőle.
8-as vagyok. Egyébként ha mindig kiköpöd a nyáladat, akkor kiszárad a torkod és az sem jó.
Nem írtad, hogy iszol e rendesen, szóval ha már kiköpöd a nyáladat, akkor igyál rendesen.
Én is mindig kiköptem, éjjel-nappal, szóval tudom milyen nehezet kérek.
És az előző válaszolónak igaza van. Cataflam? Nem hiába mondtam, hogy nagyon jó cucc.
Én az első Cataflam beszedése után rá fél-1órara, úgy éreztem mint aki újjászületett. Nyilván fájt továbbra is, de olyan jó közérzetem lett, hogy huu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!