A teafaolaj valóban ér bármit is körömgomba ellen?
"Én is kettő hete használom meg csak"
Idézet egy gyógyszeres körömlakk útmutatójából: "a kezelés szokásos időtartama 9-12 hónap"
"Múlt hónapban voltam körmösnél, "
Kamu. mert akkor múlik el ha lenőtt az érintett rész és a helyére egészséges új nő. na most ez 1 hónap alatt nem lehetséges.
" de a lakkok se."
na ez az, hogy ott a méregdrága kitonail és puff elfogyott a flakon és a köröm rosszabb mint volt...
Nekem volt körömgomba elég csúnya, majdnem minden körömömre elterjedt, a bőrgyógyász terbisil tablettát írt februárban, június elejre teljesen lenőtt az egész és szép egészséges nőt helyette.
Én is próbálkoztam minden ecsetelővel, nem ért nálam semmit.. Teafaolaj szerintem max megelőzésre. :) 28 évesen elég égőnek tartottam, féltem vele orvoshoz menni,mert azt hittem igétnytelennek gondolom majd... Kár volt... Pont a szandálos időszakra lett szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!