Ez az ecsetelő jó lehet enyhe körömgombára?
Azt hiszem van három gombás körmöm. Az egyik nagy és a két kicsi. A nagy normálisan néz ki, de a vége kissé sárgás, a két kicsi viszont megvastagodott, de fehérek. Viszketés nincs és a bőrömön se látszik. Mivel ezt enyhének gondolom, ezért arra gondoltam hogy első körben teafaolajat használnék, aztán ha az nem működik mennék tovább a gyógyszertári szerekre.
Találtam ezt a Body Shopos ecsetelőt, ez praktikusnak tűnik. Használt valaki ilyet, ez jó lehet körömre? Persze reszelés után.
Igen, el lehet vele érni, hogy visszahúzódjon a beteg rész, és lenőjön az egészséges köröm.
Napi 5-6-szor kend fel és hagyd rászáradni!
Én egy gyógyszertári spray-vel gyógyítottam meg, 600 Ft volt akkor.
Teafaolaj kb. szenteltvíz...
Ha már vastagodott a körmöd, és kiterjedt a körömgomba, akkor csak a kifejezetten erre való gombaölő szerek hatásosak.
Ne halogasd, mert csak tovább terjed, és az egész körmödet elfertőzi. Akkor pedig kb. 1 év mire lenő...
akkor elég pici körmeid vannak!
A lábköröm >1 mm-t nő havonta. Tehát egy átlagos nagylábköröm az akár 15-20 hónapnyi idő alatt tud teljesen lenőni... (teljes fertőzöttséget feltételezve)
Nem az egész vastagodott meg nekem sem, inkább a körömvég és a széle. De nem vészesen az sem, mert le tudom vágni.
Hmm lehet kipróbálom. Bár szerintem ez a 2,5 ml hamar elfogyna és ahhoz drága. De a Kitonail is elég drága.
Drága, de hatásos.
Próbálkozhatsz olcsóval, aztán úgy elfertőződik a körmöd, hogy utána egy évig kenegetheted a drágával....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!