Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ugye nem megint Covid?

Ugye nem megint Covid?

Figyelt kérdés

Április elejen lettem covidos, pozitív teszttel. Hala istennek könnyű lefolyású volt, nem vopt komoly bajom. Utána ugye 3-4 hónapig nem kaptam oltast. Covid után jelentkezett enyhe mellkasi fájdalom. Majd ez elmúlt nagyjából 1-1.5 hónap alatt.

Mostanában újra jelentkezett ez a mellkasi fajdalom. Nem vészes de nyilvan nem szokvanyos. Hamarabb kezdek el lihegni pl lepcsozesnel pedig sportolok amúgy.

Ma megmértem a hőm az egyik lazmero 36.8at a másik (hagyományos higanyszalas) 37et mutat.

Nekem sosincs hőemelkedések, betegségek soran se (amikor covidos voltam akkor volt pici hőem, meg enyhe láz).

Igazából már nem tudom hogy csak beképzelem vagy lehet megint elkaptam.

Nagyjából egy hét múlva fog kb megjönni, lehet amiatt magasabb a hőm.

De lehet nem?

Tegnap este elalvásnál pl nagyon faztam de nem mutatta h magas lenne a hőm. Pedig nimcs hideg a lakasban.

Nem tudom hogy ez lehet-e megint ez a nyavalya vagy csak menzesz előtti faradtság?

Beképzelném?

2021. szept. 2. 12:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nos mivel az egyik munkatarsamról kiderült hogy covidos, én pedig kottára olyan tüneteket produkálok mint amikor covidos voltam, így gyanús hogy az vagyok.

Úgyhogy várok a tesztemre, de már szinte biztos vagyok.

2021. szept. 4. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! Február közepén kaptuk el a covidot a párommal. Kereken egy hónapig voltam beteg. Szinte minden tünet megvolt nálam, sőt. Extrém durva torokfájás, fáradtság, hajnal 5-kor 38 fokos láz, köhögés, annyira erőltetetten köhögtem, hogy elhánytam magam. Köpet, szem fájdalom, étvágytalanság, hasmenés, szaglásvesztés, nehéz légzés, fulladás. Fogytam 6 kilót. Össze volt készítve nekem a kórházi csomagom, mert nem tudtuk, meddig húzom ezzel a fulladással. A favipirt is felírták nekem, amit saját felelősségre nem váltottam ki.

A mai napig vannak időszakok, amikor újra elkezdek fulladni. Voltam tüdőröntgenen, légzésvizsgálaton és mindent rendben találtak. Nem tudják megmondani, miért fulladok.

2021. szept. 5. 00:11
 13/15 A kérdező kommentje:

#12 úristen, nagyon sajnálom hogy így jártatok:(

Nekem szerencsére eddig (lekopogom) nincsenek durva tüneteim, 38.5 volt a legmagasabb hő, utána vettem be lázcsillapítót (tavasszal ezt mondta az ügyeletes orvos akivel beszéltem).

Tavasszal en beszedtem a favipiravirt, de kiütéses lettem tőle, úgyhogy allergia gyógyszert szedtem mellé (szintém orvosi javaslatra).

Most mivel még várok a teszeredményre nem kaptam semmi gyógyszert, de már tegnap késő délutántól nem vagyok annyira rosszul. Szerencsére nem fulladok, eddig még nem köhögtem.

Szörnyű egyébként hogy nem tudnak ezzel a betegséggel meg az utóhatásaival mit kezdeni.

A kollegám aki most elkapta, pedig oltott is ráadásul és mégis. Csak legalább ő sincs rosszul annyira.

De kitartást kívánok mindenkinek, akár beteg, akár utóhatásokkal küzd!!

2021. szept. 5. 09:58
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Köszönöm a tippet kérdező! Kipróbálom majd, amit javasoltál.

Most megint fulladásos szakasz van, tényleg kíváncsi vagyok, meddig kell ezzel együtt élnem.

A kollegád hogy viseli a betegséget most?

Nálunk most az egész iroda beteg volt a héten. Jó magyar szokás szerint bejöttek lázasan, köhögve, tüsszögve dolgozni... Covid ide vagy oda, nem tartom normálisnak, hogy emberek így gondolkodnak.

2021. szept. 8. 23:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Úgy tudom jól van, pedig ő az 50es éveiben van.

En negatív lettem, már én is jól vagyok, de ma reggel pl arra ébredtem h a bordaim alatt faj valami.

Nálunk szerencsére figyelnek erre hogy betegen senki ne jöjjön be.

2021. szept. 9. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!