Ugye nem megint Covid?
Április elejen lettem covidos, pozitív teszttel. Hala istennek könnyű lefolyású volt, nem vopt komoly bajom. Utána ugye 3-4 hónapig nem kaptam oltast. Covid után jelentkezett enyhe mellkasi fájdalom. Majd ez elmúlt nagyjából 1-1.5 hónap alatt.
Mostanában újra jelentkezett ez a mellkasi fajdalom. Nem vészes de nyilvan nem szokvanyos. Hamarabb kezdek el lihegni pl lepcsozesnel pedig sportolok amúgy.
Ma megmértem a hőm az egyik lazmero 36.8at a másik (hagyományos higanyszalas) 37et mutat.
Nekem sosincs hőemelkedések, betegségek soran se (amikor covidos voltam akkor volt pici hőem, meg enyhe láz).
Igazából már nem tudom hogy csak beképzelem vagy lehet megint elkaptam.
Nagyjából egy hét múlva fog kb megjönni, lehet amiatt magasabb a hőm.
De lehet nem?
Tegnap este elalvásnál pl nagyon faztam de nem mutatta h magas lenne a hőm. Pedig nimcs hideg a lakasban.
Nem tudom hogy ez lehet-e megint ez a nyavalya vagy csak menzesz előtti faradtság?
Beképzelném?
Igen.
De most hanyingerem is lett (terhesség kizarva), a pulzusom is magasabb (lehet az idegesseg) es most meg melegem van. Ugy hogy meleg sincs.:/
A sztorihoz hozzatartozik h sose vagyok beteg. Evente 1 natha, altalaban telen es ennyi.
Persze lehet mas is.
Csak nem tudom h varjak-e par napot, vagy hivjam e az orvost teszt miatt stb.
Eddig semmi bajom nem volt.
Nálam anno amikor beteg voltam nem ment el se az ízlelésem sem a szaglásom. Mellkasi fájdalom meg hamarabb kifulladás volt 1-1.5 hónapig. Elmúlt.
A mellkasi fajdalmat ujra az elmúlt kb 1 hétben kezdtem el erezni.
Tegnap meg semmi bajom nem volt. Este 3 réteggel takaróztam és majd megfagytam pedig kb 22-26 fok lehet a szobában. Mértem lazat de kb ilyen 36.8 volt. Menzesz kb egy hét múlva esedékes.
Aztán par napja éreztem hogy gyakrabban fázom itthon. De ennyi.
Ma reggel se volt bajom, napközben kezdtem el érezni hogy valami nem okés. Nehez ezt elmagyarázni. Sose vagyok beteg, nem vagyok gyenge típus, altalaban sok energiam van tehát nálam rögtön furcsa az ha kicsit is szarul vagyok.
Picit melegnek érzem a homlokom, gyengének érzem magam, picit magasabb a pulzusom es nyomott vagyok. Meg ez a kis mellkasi fájdalom. Meg enyhe hanyinger. Na hányingerem az szinte sosincs.
Őszinten szólva fogalmam sincs mit csináljak.
Folyton valtozik hogy melegem van-e vagy fázom.
Ja es mar regisztrálva vagyok oltasra de így nem akarok oltatni.
Biztos hog
#8as mindenképpen.
Ma már nem rendel, de holnap keresem és a holnapi dolgaimat is lemondtam. Remélem nem vagyok megint beteg, post covidos dolognak is jobban örülnék. Mar ha a két rossz közül kell választani:D
Én eddig sem oltáspárti sem oltásellenes nem voltam, talán picit szkeptikus. De ha kiderül vegre hogy mi van velem akkor viszont már esküszöm örülnék az oltásnak. Sose hittem hogy ezt mondom:D
Csak a két hét karantén, láz, mellékhatások nem buli. Meg akkor se ha valakinek mint nekem, enyhe lefolyású.
8 én olyan sztorit is olvastam, vkinek az oltás után múlt el a poszt covidja...
Kérdező: esetleg egy teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!