A COVID-oltás okozhatta azt, hogy időnként visszatérően hasmenésem van?
Még a tavasszal oltottak, csak 1-et vettem fel. És azóta vettem észre, hogy kb. 3 hetente-havonta 1-2 napra hasmenés jön elő, mindenféle előzmény nélkül, és kb. azóta van ez. Lehetséges ilyen?
Táplálkozásra figyelek, tehát olyanokat eszek amiket kb. minden nap, és máskor nem okoz gondot, így már erre az oltásra is gondolok, hogy talán ez okozhatott valamit amitől ez előjön? Vagy teljesen hülyeség az összefüggés? Ki mit gondol?
Jelentem, szintén ezt tapasztalom én is. 1 adag Sinopharm.
23/F
Persze, ahogy a járványra szoktak mondani hogy "kamu".."nem járvány" "persze..mar csak a covid létezik "...
Erre is lehet mondani, amikor valakinek valami baja lesz 1 vagy 100 vagy 1000 vagy 1millio nappal az oltás után, hogy "az oltás mellekhatasa", "más már nem is létezik ami miatt betegnek lehet lenni, csak az oltás miatt". Ha oltast kaptál valamikor , akkor tuti attól van bajod."
Igen, lehet az oltástól is és lehet poszt-Covid tünet is.
Pfizer 2. oltás utáni mellékhatások
• gyakori: neurológiai tünetek, mint pl. rövid időn belül elmúló arcidegzsába, a szájban fémes vagy keserű íz
• fáradtság
• fejfájás
• szédülés
• láz
• izomfájdalom
• hányinger
• borzongás és hidegrázás
• gyakori: fájdalom,bőrpír és duzzanat az oltás helyén, a kar ideiglenes mozgáskorlátozottsága, helyi elszíneződés, a nyirokcsomók duzzanata, kiütés vagy helyi gyulladás
• ritkábban: ízületi fájdalom, hasi fájdalom, hasmenés, gyors pulzus, hőhullámok, és étvágytalanság
“Poszt-COVID tünetek
A koronavírus nemcsak a tüdőnket támadja meg, hanem a keringési rendszert, a veséket, és az idegrendszert és egyéb szerveinket is meg tudja betegíteni, ezért a poszt-COVID szindróma tünetei is szerteágazóak lehetnek.
Nagyon gyakori a betegeknél a krónikus fáradtság szindróma. Nehezen tudják magukat terhelni, hamar elfáradnak, aluszékonyak, de száraz köhögés, nehézlégzés, szaglásvesztés, ízületi fájdalmak, heves szívdobogás érzés, pulzus- és vérnyomásproblémák is jelentkeznek.
Gyakori panasz, hogy a beteg kis terhelésre is szapora szívveréssel, fulladás érzéssel reagál.
Ritkábban, de előfordulhat bőrgyógyászati tünet – például hajhullás –, hasmenés és neurológiai problémák, például feledékenység, alvászavar, tanulási problémák, memóriazavar vagy „ködös agy”.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!