Milyen érzés agyvérzést/tüdőembóliat kapni?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasni , hogy sajnos gyorsan halálhoz vezet..de közben mi zajlik le a testben? Szenved az illető?2021. aug. 30. 23:56
1/5 anonim válasza:
Barátnőmnek tudoemboliaja volt. Fájt a hata, mellkasa és nehezen kapott levegőt.
Neki akkor szerencséje volt nem volt halálos pedig órákig várt azt hitte elmúlik.
Nagyapamnak agyverzese volt, semmit nem érzett csak a tv nézés után nem tudott felallni. A fél oldala nem mozgott. Hivott minket telefonon mi pedig a dokit. A beszédén hallatszott hogy baj van de még volt ereje eljutni az ajtóhoz hogy kinyissa hogy majd be tudjunk menni.
Végig magánál volt és még közel 10 évig élt utána.
2/5 A kérdező kommentje:
Jajj mindkét eset nagyon felelmetesen hangzik de örülök , hogy túlélték. Köszönöm szépen a választ
2021. aug. 31. 01:32
3/5 A kérdező kommentje:
Nyilván gondolom , hogy nem csodálatos. Csak elkezdett foglalkoztatni milyen lehet meghalni és félek tőle picit. Néha szoktam fulladni és attól rettegek , hogy úgy fogok meghalni , hogy tudatomnal leszek és nem kapok levegot.
2021. aug. 31. 05:56
4/5 anonim válasza:
1 vagyok, ez a fulladás inkabb pánik és szorongás jele lehet. Ne gondolj erre, mármint a halalra tudom nem könnyű de próbáld meg.
Persze ha nem múlik emlitsd meg a haziorvosnak, lehet asztma is.
5/5 A kérdező kommentje:
Ritkán volt , de ez inkább gyomorsavval függ össze. Alvás közben érzem hogy feljon a sav és szerintem pont akkor vettem levegőt és úgy ott elzáródott a torkom. Több pillanatig éreztem hogy elvan zárva a levegő útja. Nagyon felelmetes. Azóta , hogy rendben van a gyomorsavam. Nem volt ilyen. Nehéz légzés szokott lenni a pániktol nekem :/ az is rossz.
2021. aug. 31. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!