Megéri szedni a gyógyszert vagy nem?
21 eves vagyok. Volt hogy nyugalmi allapotban felment a pulzusom ilyen 130ra majd lement, megijedtem stb. Ezutan irtak fel nekem concort 2,5mg-ot, de ugyanugy megtortent. A szivemmel semmi baj nincsen. Tipik paniktunetek. Valoszinu panik roham volt. Tehat a kerdes hogy erdemes ezt szednem annak tudataban, hogy ha bevettem is felment par percre a pulzusom, aztan szepen lement,
Valamint a szivem is okes.. ja es volt hogy 2 napig nem vettem be es tok jo volt a pulzusom vegig.. de aztan csak szedtem tovabb.. lehet valami gaz ha elhagyom?
Az komoly, hogy itt a GYK-n kérsz segítséget olyan kérdésben ami akár döntően is befolyásolhatja az egészségi állapotod? Jellemzően nem orvosok kommentelnek itt de még ha azok lennénk sem tudunk távdiagnózist felállítani.
Valamelyik "szakember" majd mond neked valamit aztán ha megszívod akkor majd azzal vígasztalod magad, hogy dehát te megkérdezted?
Menj vissza az orvoshoz a gondjaiddal illetve kérdéseiddel, ő fog tudni neked segíteni. Ha bizamatlan vagy akkor menj egy másikhoz vagy menj magánrendelésre de könyörgöm, ne az itt lófráló sarlatánokat kérdezd már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!