Mitől van ez a durva fejfájás?
Két oldalról nyomó érzés halánték tájon, meg a fejem hátsó részénél ilyen bizsergő érzés. Fájdalomcsillapító nem nagyon használ. Pár hónapja ezzel a pnasszal voltam dokinál, ott aztmondták ingadozik a vérnyomásom picit, amire irtak gyógyszert viszont a vérnyomásom rendben van és ugyanúgy fáj.
20/f
Koponya MR volt. Semmit rendellenességet nem mutatott, minden oké.
Amit szedek Coverex As 2,5mg
Concor 2,5mg (ezt vagy 4 napja mar nem vettem be (ma igen) mert full fasza a pulzusom nelkule is, de majd beszelek a haziorvossal hogy elhagynam
Létezik fejfájás ambulancia, ahol konkrétan / speciálisan ezzel foglalkoznak, bár a leírtak alapján én is migrénre tippelnék, és erre a Quarelin tényleg hasznos. Mindenesetre egy speciális kivizsgálás nem ártana.
Ha csak kicsi a vérnyomás ingadozás, az nem indokolhat ilyen fajta fejfájásokat. DE én csak mezei ápolónő vagyok, nem orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!