Concor nevu gyogyszert el lehet hagyni?
Par honapja elkezdtem vernymas csokkentot szedni mert volt egy kis ingadozas, a napi atlag az tokeletes viszont neha felment valami miatt magasabbra ezert szedek napi fel szem Coverexet hogy ez “bealljon” hat nemtudom meddig fogom szedni. Majd volt hogy neha felment a pulzusom ilyen 130ra pihenes kozben. Emiatt irtak fel nekem Concort viszont az egyik doki aztmondta reggel 2,5 mg, a masik meg azt hogy ha felmenne ismet akkor vegyem be.
Egyebkent a szivemmel mindent rendben talaltak. En panikrohamra gyanakszok. Mar szedem a Concort is honapok ota, viszont manapsag nem volt ilyen problemam es teljesen jo pulzusokat merek magamon. Gond lehet ha en ezt abbahagyom? Mert minek vigye le ha jó
Egyebkent 20 eves vagyok
Én is concort kaptam kiugró pulzusra. Nekem is pl pihenés közben kiugrott 130-140re.
A concor nem olyan amit alkalmanként kell szedni. Rendszeresen vedd be hogy kifejtse a hatását.
El képzelhető hogy azért nincs mostanában gondod mert szeded.
Ne hagyd el csak úgy, legalább a haziorvossal beszelj, de jobb lenne a kardiologus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!