Szedjem a gyógyszert vagy ne?
Orvosnál voltam fejfájással. 24 órás vérnyomásmérőt kaptam, ami szerint ketszer napkozbe magasabb volt a vernyomasom de nem veszesen. Erre egy fel szem Coverexet szedek plusz magasabb volt a pulzusom, arra pedig fél Concort.
Viszont azt gondolom hogy ekkor lehettem covidos mert a kollegaim mind akkor tajt kaptak el mikor a fejfajas elojott nallam. (Nem teszteltek akkor).
A vernyomasom azota (4 es fel honapja) folyamatosan merem de sose volt magas. A pulzusom is rendben van azota, parszor volt hogy felment ekkor legszomj es panik kiserte, de ez szerintem a stressztol volt, mivel szivultrahangon, ekg-n is mindent rendben talaltak.
Sokat erzem magam gyengebbnek, valoszinu a ket gyogyszer elegge leviheti a vernyomasomat ilyenkor es ez azert lehet. Szerintetek van ertelme szedni barmeliyk gyógyszert is?
ui: labor eredmenyeim mind jok voltak
A valaszokat elore megkoszonom
21/F
A jegyzeteimbe gyujtom oket, mar eleg reg ota, azt mar oda adtam az orvosnak. Szerinte jok az ertekek. Azt mondta szedjem tovabb a gyogyszert, csak attol felek hogy most attol a napi 2x magasabb vernyomas miatt folosleges lehet fiatal korban gyogyszert szedni.
De akkor hatha idovel elhagyhatom
Ha jol lattam a holteren olyan 140 korul, de olyan is van hogy fekvo pozicioba rosszul mer nem?
Egyebkent nemsokkal rapar hettel jott ki ez a magas pulzus es panikroham szeru tunet ami a stressznek tudhato be valoszinu mert az elmult ev az volt
Hát a 140 van akinek magas, és problémát okoz. De a magas vérnyomás 170-nél kezdődik.
A hozzászokás miatt érdemes abbahagyni. Azért figyeld a következő hetekben. Most a Covid is mindent borít. Férjemnek azóta van kiugró magas vérnyomása amióta megkapta az oltást.
Tudod a jó az lenne, ha megszűnne az összes betegség! Szerinted lesz ilyen?
"A hozzászokás miatt érdemes abbahagyni."
Ezekre nincs hozzászokás...
"De a magas vérnyomás 170-nél kezdődik."
Nem, nem ott kezdődik... a súlyos magas vérnyomás kezdődik ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!