Asker1134 kérdése:
Depressziós vagyok? 22/F
Figyelt kérdés
Mostanában nincs kedvem semmihez, folyton fáradt vagyok, mások is észrevették, hogy miért van rossz kedvem mi a baj?
Nem történt semmi különleges dolog, munkába sincs jó kedvem sokszor pedig sokáig tök jó kedvvel mentem be, még új vagyok szívják a vérem egész nap poénból.
reggeltől estig ott vagyok kb. aludni járok haza, de amúgy meg szeretek itt dolgozni ahol most vagyok.
Néha olyan kilátástalannak érzek mindent, feleslegesnek, sokszor ok nélkül feszült vagyok, ideges leszek a semmin ilyenek.
Nem tudom mit kéne még elmondanom.
2021. aug. 17. 22:02
1/3 anonim válasza:
Ezek a "tunetek" nem biztos hogy azt jelentik hogy debis vagy. (Az emberi hulyeség)
2/3 anonim válasza:
Lehetséges, hogy csak fáradt vagy. Új munkahely, egész napos meló, hirtelen nagyobb megterhelés, mint amihez szoktál. Nincs esetleg vashiányod? Az is okozhat fáradékonyságot, a kimerültség pedig ingerlékenységet.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem számít "kifejlett" depressziónak, de tényleg depressziós tünetek és érthető, ha rosszul érzed magad. Ha tartósan fennáll, persze érdemes orvoshoz menni vele. Addig meg nézz utána a neten, hogy az enyhébb eseteket milyen technikákkal lehet kezelni. Több mozgás stb., nyilván a lehetőségeidhez mérten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!