Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Megfázástól fájhat a foghúzás...

Megfázástól fájhat a foghúzás helye?

Figyelt kérdés
Elől sajnos ki kellett húzni a fogam ciszta miatt, már több mint egy hónapja ki lett húzva és már nem fájt egyáltalán. 1 hete náthás lettem és azóta mintha bizseregne a helye, kicsit mintha húzódna is. Kaptam antibiotikumot is mert nagyon fáj a torkom meg köhögök és folyton fújom az orrom. Sajnos pont az orrom alatt van ugye. Lehet a náthától és a sok orrfújástól fáj megint? Pénteken voltam panoráma röntgenen és azt mondta a doki, hogy szépen begyógyult a helye, lehet nemsokára csináltatni, de most mégis egyre rosszabbnak érzem.

#Megfázás, nátha, fog, foghúzás, fogfájás,
2021. aug. 14. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. A fej - a benne lévő idegektől - egy nagyon érzékeny terület alapból is, és ebbe most belepiszkált ez a fránya nátha. Ha a doki szépnek látta a röntgennel a helyet, akkor nincs okod aggódni.
2021. aug. 14. 17:42
 2/4 A kérdező kommentje:
De ugye nem fog elgennyesedni vagy begyulladni a fog helye tőle?
2021. aug. 14. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze , de szerintem alkalmanként nagyon sok mindentől.
2021. aug. 14. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
#2, Ha alapból is szedsz antibiotikumot, az gyulladáscsökkentő, a fogad helyére is hat, még ha eredetileg nem oda szánták :)
2021. aug. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!