Bölcsesség fog kihúzása után milyenételeket lehet enni?
Figyelt kérdés
Tudnátok olyan kajákat sorolni amit egy alsó bölcsességfog eltávolítás után ehetek? Lehet enni húst?2019. szept. 24. 19:13
1/2 anonim válasza:
Bármit ehetsz amit tudsz rágni a másik oldalon. A seb gyógyulását várd meg, minimum a varratszedész, ha lesz.
2/2 anonim válasza:
Szia! En mar tul vagyok 4en. Amiben van tej azt kerulni kell,mert konnyen befertozodhet a seb. Illetve,ha kapsz antibiotikumot akkor kevesbe fog felszivodni a tejes dolgok miatt. En villaval osszetort banant es krump
lipuret (vajjal,fozolevevel) tudtam csak enni napokig. Nem hiszem,h a hust meg tudod majd ragni. En epp,hogy a villat be tudtam rakni meg a pepes kajat lenyelni. En mar tul vagyok mind a 4 bolcsi kiszedesen. 24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!