Ez normális vagy lehet baj?Nagyon félek!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 2-3 hete nyálmirigy gyulladásom van,a nyakamon valamint az állkapcsom alatt kitapintottam megnagyobodott nyirokcsomókat.Az állkapocs alatti nyirokcsomó visszahúzódott viszont a nyakamon (mindkét oldalt) nem.Lázam nincs,fejem ritkán fáj enyhén,egyedül a mandulám fáj.Normális ez vagy lehet limfóma?Orvos aztmondta ilyenkor megszokott nagyobbodni a nyirokcsomó de én nagyon félek!(A nyirokcsomók nem fájnak)2021. aug. 6. 22:31
1/9 A kérdező kommentje:
!(16F)!
2021. aug. 6. 22:32
2/9 anonim válasza:
Szerintem ilyen gyulladás esetén ez előfordulhat. A nyirokcsomók egyébként is sok mindentől megduzzadhatnak, egészen egyszerű fertőzésektől is. Azért ha szükségesnek tartod, nézesd meg valami orvossal. Egyébként nem hiszem, hogy idegeskedned kellene,az úgysem segít. Nyugodj meg.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
2021. aug. 6. 23:44
4/9 anonim válasza:
Nekem szokott fájni, időnként, sőt a fiam 16 neki is fájt egyszer, ha ugyanarról beszélünk két oldalt közvetlen az áll alatt, inkább érzékeny mint fáj, egy két napig. Ritkán persze.
5/9 anonim válasza:
Állkapocs alatt két oldalt, az nyálmirigy egyébként, az szokott érzékeny lenni, szóval, az nem vészes..
6/9 anonim válasza:
Nem vészes. Nekem is gyakran előfordul.
7/9 A kérdező kommentje:
Neked is megszoktak nagyobbodni a nyirokcsomoid?
2021. aug. 9. 23:01
9/9 anonim válasza:
Ha a mandulád fáj, akkor lehet van egy kis vírus a testedben és ilyenkor természetes dolog az, hogy a nyirokcsomód megnagyobbodik. Anno nekem is fájt a mandulám, meg kicsit folyt az orrom és parotis miatt kellett menni nyaki UH-ra, ahol észrevették a megnagyobbodott nyirokcsomókat, de az csak a megfázás miatt volt. A nyirokcsomók termelik a fehérvérsejteket, amik a fertőzés ellen veszik fel a küzdelmet. Ha 1-2 hét múlva is tapasztalod, nem fog elküldeni senki a kórházból... Egy szóval, nem kell aggódnod miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!