Covid oltás utáni mellékhatások?
Figyelt kérdés
SAJÁT taapsztalatokat várok, ròlatok, közvetlen családtagokról.2021. aug. 6. 22:26
1/9 anonim válasza:
Karban izomfájdalom, hőemelkedés. Semmi furcsa, amit bármely más oltás után nem tapasztaltam volna.
2/9 anonim válasza:
Első után 3 hétig mellkasi fájdalom, szapora szívverés, fulladás. Hogy az oltásban lévő cucc okozta-e, vagy a tudatom félt a mellékhatásoktól, és így reagált, azóta se tudom.
A második oltás után viszont már semmi ilyen nem volt, csak 1 napos bágyadtság és hőemelkedés.
4/9 anonim válasza:
2-es vagyok:
Családtagok mind komolyabb mellékhatások nélkül estek túl az oltásokon, kollégák közt viszont több szédüléses-lázas, egy maradandó magaspulzusos, és két ájulásos esetről is tudok.
5/9 anonim válasza:
Vérnyomás ingadozás,láz,mellkasi fájdalom, meg szédülés, de "csak" 3-hétig volt durva, utána fokozatosan enyhült, ma már csak a szédülés meg a vérnyomás ingadozás van. Előtte semmi ilyen baj nem volt.
6/9 anonim válasza:
Ezerszer jobb volt, mint a COVID utáni “mellékhatások”. Csak egy kis karfájdalom, fáradtság, ennyi.
7/9 anonim válasza:
A szúrás helyén fájdalom, érzékenység. 3-4 nap után elmúlt
8/9 anonim válasza:
Astra Zeneca után első nap estéjén 40 fokos láz másnap gyengeség és enyhe karfájdalom harmadnapra semmi. Második dózis után abszolút semmit nem éreztem.
9/9 anonim válasza:
Mindkét oltás után izomláz szerű karfájdalom 2napig, ennyi. (Pfizer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!