Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Piros foltok jelentek meg a...

Piros foltok jelentek meg a labszaraimon, amelyek 2 nap alatt sem multak el. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ezen a heten kezdtem az uj munkahelyemen, fizikai munkarol van szo. Piros, osszefuggo foltok jelentek meg a labszaraim aljan, a belso reszein. Kisse viszketnekMelegebb mint a tobbi terulet. Mas panaszaim nincsenek.

Linkelek kepeket:

[link]

[link]

A kepeken nem latszik tulsagosan, eloben viszont erosebb a szine. Szerintetek mi lehet ez?

2021. aug. 4. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen a munkaköröd/munkakörülmény? Vegyszerrel érintkezel? Munkaruha amit a cég mos? Fémporral érintkezel?
2021. aug. 4. 17:58
 2/8 anonim válasza:
Allergia? Nem erintkeztel vmilyen növénnyel?
2021. aug. 4. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Sokat segítene, ha leírnád a munkakörödet, és hogy milyen anyagokkal dolgozol, de elsőre kontakt allergiának tűnik.

Tehát, valami olyan, amivel eddig nem érintkeztél, de most már igen.

2021. aug. 4. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a foltot a zokni okozhatja, nekem is volt ilyen régebben, mindig csak a bokám belső részén. aztán váltottam a titokzoknira.

De azt a csípésszerűt nem tudom mitől lehet. Lehet, hogy megcsípett valami.

2021. aug. 4. 18:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Semmifele vegyszerrel, allergennel nem erintkezek, ugyanazt a mososzert hasznalom, illetve a testem mas tajekain nincs semmifele tunet. Rovid zoknit viselek. A fizikai munka ezesetben azt jelenti, hogy sokat emelgetek, illetve nehezebb dolgokat is olykor, nincs koze a labszaraimhoz. Hosszu nadragot viselek, ugyanazt, amit eddig, es nem szuk. Munkaruha nincs. Egyedul a munka valtozott az eletemben, es azota vannak jelen a tunetek.
2021. aug. 4. 18:55
 6/8 A kérdező kommentje:
A csipesek nem csipesek, azokat ne vegyetek figyelembe, nincs koze a dologhoz.
2021. aug. 4. 18:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Az allergia egyebkent elmulik rovid idon belul, 2 napig sosem marad.
2021. aug. 4. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Lefostad a lábad? :) A kérdésben legalábbis ez van.
2021. aug. 4. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!