Panik? Bekepzelem vagy tenyleg van bajom?
Figyelt kérdés
Igazabol voltam orvosnal ahol a szivultrahangon ugyahogy rendben lattak a dolgokat, pulzuscsokkentot szedek( keveset) de neha ramtor legszomj, aztan van hogy tobbszor egy nap erzem hogy beleszur a szivembe, a kezeim is olyan gyengenek erzem. Tapasztalt mar valaki hasonlot?2021. aug. 1. 12:40
1/5 A kérdező kommentje:
Es ezek kozul egyik sem tartos allapot. Mikor melyik jon elo
2021. aug. 1. 12:52
2/5 anonim válasza:
Ezek tipikus pánik tünetek. Keress fel egy pszichológust. Semmi baj nincs a szíveddel, az a kivizsgáláson kiderült volna.
3/5 A kérdező kommentje:
Magamtol nem tudok kijonni ebbol?
2021. aug. 1. 13:48
4/5 anonim válasza:
Általában nem. Ha nagyon enyhe, akkor a sport és a relaxáció segíthet.
5/5 A kérdező kommentje:
Habar ezt nem ertem. Most egy pszichologus mit tud mondani hogy nekem jobb lesz? Nem az a lenyeg hogy kibeszeljem magambol valakinek?
2021. aug. 1. 14:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!