Más is szédül mostanában?
Figyelt kérdés
1 hete minden előjel nélkül megszédültem, a vérnyomasom normalis volt ( mindig alacsony )
Azota többször éreztem olyat hogy egy pillanatra megszédülök akár fekvő helyzetben is. Vérképem jo mert kb 2 hete voltam egy kontrolon. Kezdek félni hogy mi okozhatja ezt,létezik hogy szimplán az idő,másnak van hasonló panasza?
2021. júl. 31. 20:12
1/4 anonim válasza:
Lehet a kevés folyadék, ha eddig nem volt ilyen megszédüléses, akkor igyál többet. Esetleg még vércukor ingadozás is lehet, de az tartósabb megszédülés lenne, evés után is jelentkezne pl.
2/4 Metionin válasza:
Hajjaj. A meleg + alacsony vérnyomás, kikészít.
3/4 anonim válasza:
Én is sokszor szédelgek mostanában, ilyenkor megmérem a vérnyomásom és rendben van. Ez az össze-vissza idő lehet szerintem az oka.
4/4 anonim válasza:
Okozhatja a még kevés folyadék, vérszegénység, fülprobléma, vírus, szívritmuszavar, nyaki probléma (simán csak feszes izmok, vagy meszes erek, gerincsérv), sőt állkapocs vagy fogászati-probléma is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!