Milyen betegségekre lehet jellemző az álmatlanság?
Biztos hogy nem alszol 2-3 orat par eve, hanem tobbet.
En voltam 2 hetig sulyos alvatlansaggal, nagyjabol 5 orat mindig sikerult aludnom igy-ugy, de parszor volt hogy 2 - 4 orat egyik naprol a masikra.
Az elso nap meg birtam, de a tobbi borzaszto volt. Hanyinger, fejfajas, erotlenseg, motivalatlansag.
Ekkor mondtam hogy jo, akkor beveszem az altatot.
1 hetet azt mondom, valahogy ki lehet birni hogy mindennap 2-3 orat alszik valaki, de azt, hogy eveket az lehetetlen.
Az allasodat nem birnad megtartani, nem birnal semmit sem csinalni. Es ez nem olyan hogy hozzaszokik a szervezeted.
4
Mar nem eloszor latom, hogy teljesen kulonbozo betegsegekhez irod ezt a bizonyos "atereszto bel szindroma"-t, mint bombabiztos diagnozis, igy kemeny 6 szobol leszurve.
Biztos van igazsag abban amit irsz (ilyen jozan paraszti esz szeru), de valahogy ketlem hogy pont ez a problema meg a megoldas titka. Foleg hogy az illeto belekeveri is az alkoholt a problemaba - te meg ezt is figyelmen kivul hagyod, es rogton azt mondod, hogy ez az atereszto bel szindroma tipikus tunete.
Ilyen suletlenseget azert irkaljunk mar, mert ahogy latod vannak akik elhiszik ezt a jott-ment diagnozisodat, es lehet kesobb jutnak rendes, valodi betegseguket kezelo ellatashoz miattad.
Trollnak oke, felszavaznam egyebkent, de sajnos itt nagyon naiv emberek is vannak, szoval ide ezt ne.
A 4-esnek volt egy korábbi regisztrációja, feltehetöen azzal már letiltották, mert mindenhol ezt az "áteresztö bél szindrómát" írja, és kifejezetten káros ötleteket javasol.
EZÉRT SEM szabadna figyelembe venni a válaszait, mert sok embernek nagy problémákat okozhat!
Az álmatlanság meg rengeteg betegségnek lehet tünete, ezt jobb lenne az orvossal megbeszélni, illetve kivizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!