Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az emberek mikor jönnek rá,...

Az emberek mikor jönnek rá, hogy semmilyen összefüggés nincs a maszkozás és a fertőzöttek száma között?

Figyelt kérdés

Nincs összefüggés már egy ideje, azonban sok munkahelyen most is kötelező, gyönyörűen megkeseríti a mindennapjainkat a 40 fokban. Majd szeptember 1.-én 0:01-kor amikor cecília bejelenti a negyedik hullámot megint kötelező lesz. De hogyha a statisztikákat nézzük nincs összefüggés. Rajtunk kívül vannak országok ahol a maszkozás ellenére emelkedik a fertőzöttek száma és olyan is ahol nincs maszk és fertőzött is alig. Vagy ez megint csak arra megy ki, hogy beszabályozzák az embereket? Hogy legyen egy nyűg amitől az állambácsi megment. Ugyan így a 3. majd decemberben a 4. oltással.

Az emberek tényleg ilyen buták?

2021. júl. 28. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A maszkhordás jelentőségét valóban eltúlozták. A kültéri pl konkrétan abszolút felesleges volt, még placebónak sem jó.

És valóban vannak olyan munkáltatók (pl a Bosch) amelyek most is előírják. Semmiféle jogalapjuk nincs rá, mert a korlátozás nem áll arányban a kockázattal. Amikor napi 50 eset van 10 millió főre, akkor az 100 főre 0,0005 fő, vagyis 2000 naponta 1 fő egy ilyen nagyobb csarnokban. Erre nem lehet előírni semmiféle maszkot. Ilyen alapon búvárruhát is elő lehet írni, mert miért ne.

2021. júl. 29. 21:22
 12/17 A kérdező kommentje:
komment törlés lvl 1000
2021. júl. 30. 00:41
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem értem minek az oldal, ha az ember nem mondhatja el a véleményét
2021. júl. 30. 00:41
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

Kérdezni, olyan dolgokat, amiket máshol nem mersz 🤷🏻‍♂️

Ez nem egy hányinger áltudományos vélemény fórum, még így is egy kicsit szabadelvű a moderálás.

2021. júl. 30. 00:45
 15/17 A kérdező kommentje:

Tehát a kérdéseket feltehetem, de nem válaszolhatok rá? Értem.

Egyébként rengeteg válaszoló meg az én kommentjeimet is kitörölték ami jó lett volna, ha marad, mert ide tartozik. Érted minek a szabályzat, ha nem aszerint járnak el a moderátorok? Tisztára mint a fidesz meg a törvényik.

2021. júl. 30. 00:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Mármint az a bajod, hogy egy semleges fórum jellegű honlap nem hagyja, hogy áltudományos rémhírtejszető góccá váljon az interneten, ami törvényileg szabályozott? Normális vagy?

Ehhez képest egyetlen linket, statisztikát, kutatást nem adtál, hol terjed úgy a vírus, ahogy a kerdesedben írod. Legyszives, ha vitat szeretnél, legyen egy stabil állításod.

Ha a véleményed akarod fosni valahova moderálás és indoklás, stabil érvek/indoklás nélkül: írjál blogot.

2021. júl. 30. 01:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Semmilyen áltudományos dolgot nem akartam megosztani. Írtam egy kommentet mert láttam, hogy több válaszoló kommentje is eltűnt és erre írtam egy reakciót, hogy miért tűntetik el a moderátorok, de azt a kommentemet is kitörölték. Ezért kérdem, hogy hiába tartom be a szabályzatot, hogyha akkor is törölgetik. Akkor minek van?
2021. júl. 30. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!